Risør A25 sofa med sjeselong - Blå velur (Velvet 14)

Risør A25 sofa med sjeselong - Blå velur (Velvet 14)

300x220x90 cm
17.495,-
Risør, en af ​​vores bedst sælgende sofakollektioner, er en serie af store og rummelige hyggelige sofaer. De tykke og gode puder i kombination med de mange sove- / siddepladser, som de forskellige layouts tilbyder, med familievenlige, holdbare og vaskbare stoffer, gør denne sofa perfekt til både familiehygge og filmaftener. Læs mere om produktet
Forventet leveringsdato: 29.08.2024
Gratis fragt hele vejen hjem (gælder for hele Danmark)
SKU
700282
Fri fragt
Risør A25 sofa med sjeselong - Blå velur (Velvet 14)
Risør A25 sofa med sjeselong - Blå velur (Velvet 14) Risør A25 sofa med sjeselong - Blå velur (Velvet 14) Risør A25 sofa med sjeselong - Blå velur (Velvet 14)

Ramme

Selve møbelrammerne består hovedsageligt af massiv krydsfiner og massivt træ, med nogle detaljer af spånplader. Her får du en kvalitetssofa, der er solid og holdbar.

Sædehynder

Sædehynderne er lavet af HR-skum (High Resiliance) på ca. 35 kg, hvilket er skandinavisk sofastandard. Sædehynderne er placeret oven på et lag Nozag-fjedre, som sammen med skumpuden giver dig en god komfort på når du er siddende og liggende, som du kan nyde time efter time. Bemærk også, at alle puder har aftagelige betræk med lynlåse. Disse kan vaskes i vaskemaskinen eller i hånden.

Rygpuderne

I rygpuderne er der en sammensætning af fiberkugler og formalet skum. Når disse to blandes, opnår du en blødhed og fasthed, der opfylder de højeste krav for den bedste siddekomfort og holdbarhed. I hver pude er denne skumkomposition fordelt på flere kanaler. Dette sikrer, at puden bevarer sin oprindelige form over tid. Dette er en væsentlig fordel sammenlignet med rygpuder uden kanaler, der kollapser. Bagsiden er også vendbar. Disse kan vaskes i vaskemaskinen eller i hånden.

Tekstiler

Det stof, vi har valgt at bruge, opfylder alle testkrav til "hårdt brug". Læs mere om hvilke krav der stilles her.

Holdbarhed

Stoffet har gennemgået "Martindale® testen”. Læs mere om hvilke krav der stilles her. For at opnå denne klassificering, skal stoffet modstå over 25.000 belastningscyklusser.

Lysegenskaber

For at undgå at farven falmer på grund af sollys har dette stof en lysegenskab på 4.

Fnuller / Pilling

Stoffet har en karakter på 4 (maksimum score er 5), når det kommer til fnuller / pilling. Med andre ord er stoffet tæt vævet, tråden er overfladebehandlet og vil hverken fnuldre eller udlede løse partikler ved brug.


  • Sittehøyde 40 cm (Med 5 cm standard bein)
    Sittedybde 60 cm

Generelt:
  • SKU: 700282
Vis alt produktinformation
Kundeanmeldelser
Copyright © 2024 Sparmax. All rights reserved.